Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

1.00 ЛВ

Envi pur пречиствателни станции за еднофамилни къщи

  • Телефон: 0886772566
  • Област: Бургас
  • Точен адрес: Доставят се в цяла България
  • Публикувана: октомври 6, 2017 20:32
  • Валидност: 23 дни, 22 часа
biocleaner_hgsons1
bio cleaner_tablo4prechistvatelna_stancia_bio_cleaner12prechistvatelna_stancia_bio_cleaner2

Описание

Локални пречиствателни станции за еднофамилни къщи с биологично пречистване – аеробна технология  BioCleaner®.  Пречиствателните станции   Envi pur   са ново поколение пречиствателни съоръжения за отпадъчни води, при които не се изискват никакви грижи и не се добавят никакви консумативи. Процесът на пречистване е изцяло аеробен като в него взимат участие неболестотворни микроорганизми, които са част от нормалната човешка микрофлора.  Технология BioCleaner®  е разработена и тествана в специализирани лаборатории, в резултат на което е патентована от чешката фирма Envi pur.

Пречиствателните станции    Envi pur са напълно готов продукт и не се нуждаят от предварително проектиране. Придружени са от всички възможни Европейски сертификати за качество на материалите и на самата технология BioCleaner®.   Те са компактни, икономични и изключително лесни за управление.  Разнообразие от модели и размери дават възможност за голям избор и оптимално решение за всеки конкретен случай.

Изключителните показатели на пречистената вода, липсата на каквито и да било ангажименти и грижи по тях и достъпната цена, правят тези пречиствателни станции най-предпочитаното съоръжение от този тип в цяла Европа.

За повече информация:  http://hg-sons.com/individualni-prechistvatelni-stancii.html

За безплатен оглед на място:

тел:  0886772566  инж. Георгиев

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 5 - 1 глас
Идентификатор на обявата: 19958e8ec71bac70

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар