Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

500.00 ЛВ

Само за жени

  • Телефон: 0896851841
  • Област: Пловдив
  • Публикувана: декември 30, 2017 23:47
  • Валидност: 167 дни, 20 часа
kak-da-zapochnem-maluk-biznes-s-nqkolko-lesni-stupki-1

Описание

Работя ОНЛАЙН в мрежова компания с 20г присъствие на българския пазар за директни продажби. Но продажбите са само 10% от работата. Големите пари в този бизнес идват от изграждането на екип. Споделяш в интернет пространството идеята на този бизнес. На който му допадне се присъединява към теб. По- голям екип, повече печалба. Ти помагаш на хората си да правят същото като теб. Тази част – изграждането на екип е 90% от работата. И накрая – ползваш и предлагаш на хората в твоето обкръжение продуктите на компанията. Има хартиен и електронен каталог. Сигурно се досещаш, че става въпрос за Орифлейм. Работа с Орифлейм от съвсем ново измерение. В общи линии е това. Останалото се учи в движение.

Правиш регистрация и започваме да те обучаваме. Ето и едно 10мин видео , което не е точно за Орифлейм, а по-скоро за силата на мрежовия бизнес или т.н. бизнес от дома. https://www.youtube.com/watch?v=rTKjDbpa6_g

Прецени дали  предложението ми е за теб. Ако не е- пожелавам ти всичко добро и да откриеш работата за теб, която ще ти носи удоволствие. Ако ти харесва и си готова да печелиш с Орифлейм, пиши ми , за да се свържем и направим заедно първата крачка.

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 0 - 0 гласа

  

8 прегледа общо, 1 за днес

  

Идентификатор на обявата: 775a47faef9eb6f

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар