Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

14.00 ЛВ

Училище по дизайн дава професия

  • Телефон: +359877717237
  • Област: Варна
  • Точен адрес: Варна, А. С. Пушкин 5
  • Публикувана: октомври 11, 2017 10:44
  • Валидност: 122 дни, 2 часа
cpd2-111017

Описание

Училище по дизайн – Едно към Едно във Варна дава Професионално Компютърно Образование по най-добре платените дизайнерски професии в света и в България. Интериорен дизайн, Графичен дизайн, WEB дизайн, Продуктов дизайн и Брандинг. 3dsMax, REVIT, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Audition, Autodesk AutoCAD, CorelDRAW, Graphisoft ArchiCAD, MAXON Cinema4D, MSO PowerPoint, MSO Outlook.

Курсовете ни са разпределени в три категории: за пълно обучение по професионален профил; за съкратено обучение по същите профили или за ускорено обучение с подбрани базово необходими модули от професията. Подробни образователни програми по компнютърни професии, за квалификация и преквалификация. Съкратени програми за специалисти. Фирмени обучения. Ускорено компютърно обучение за работещи, които желаят да сменят професията си, но нямат пълноценно време и средства инвестиция в момента.

Всеки желаещ открива полезното обучение за себе си, което да отговаря не само на неговите лични амбиции и нужди за усъвършенстване, както и на цената, която е избрал да заплати. Гъвкави в предлагането на ползотворни, изгодни варианти, безкомпромисни в качеството на обучаването, Едно към Едно изпълнява целта си да извежда в икономиката подготвени специалисти, които намират професионален шанс и пазарна ниша, за да докажат творческите си способности с професионални качества. Създаваме способни и отговорни кадри за българската икономика.

-6,5% за групово обучение и още 10% ОТСТЪПКА за цяло плащане. Само практика в учебни часове за малки групи, по доказани образователни системи на Европа и Америка и по критерии на българските работодатели. Обучения по поръчка.

Усъвършенстване и развитие в Училище по дизайн Едно към Едно – Името говори!

Справки, Записвания:

+35952949043

+359877717237

Варна, А. С. Пушкин 5

skype: eood1x1

eood1x1@abv.bg

eood1x1@gmail.com

www.design1x1.com

https://www.facebook.com/Едно-към-Едно

Училище по дизайн Едно към Едно Ltd. – ИМЕТО ГОВОРИ

Запазена марка. Работи с внедрена СУК по ISO.

ИнтериоренГрафиченДизайн, УчилищеПоДизайн, ФирмениОбучения

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 0 - 0 гласа
Идентификатор на обявата: 49559ddcbd6baf4c

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар