Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

50.00 ЛВ

Производството на растителни и ензимни фуражни добавки

  • Телефон: 029316621
  • Област: София - град
  • Точен адрес: бул Рожен 88
  • Публикувана: декември 4, 2017 12:24
  • Валидност: 174 дни, 2 часа
vemo-feedadditives

Описание

VEMO 99 ООД е основана през 1999 г. в гр. София, България.
Фирмата е специализирана в разработването и производството на растителни и ензимни фуражни добавки, стандартизирани растителни екстракти, биологично активни хранителни суплементи.
Производственият процес е структуриран и организиран основно в две производствени бази – едната за производство на основните суровини, намираща се в град Кнежа, Северозападен регион на България и друга за стандартизация, хомогенизация и опаковка на крайните продукти, разположена в гр. София.
VEMO 99 ООД разполага със съвременно технологично оборудване, специализирана биохимична лаборатория и добре подготвен екип от професионалисти, което в съчетание със затворения производствен цикъл гарантира научно развойната дейност, производството и контрола на всяко ниво.
Във VEMO 99 ООД е внедрена и ефективно действаща интегрирана система за управление на качеството и производството на безопасен продукт EN ISO 9001-2008 и HACCP.
Всичко това ни дава увереност, че можем да отговорим на пазарните изисквания и търсене на високо качествени продукти, което ще донесе значим икономически ефект и ще подобри съществено качеството при производството на месо.
Нашите серии от фуражни добавки ВемоХерб® и ВемоЗим® са разширявани и подобрявани през годините и днес можем с гордост да кажем, че търговските марки ВемоЗим® и ВемоХерб® са добре познати и търсени на вътрешния и международен пазар

За повече информация посетете нашия уеб сайт :  http://vemo-feedadditives.com/

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 0 - 0 гласа

Няма етикети

63 прегледа общо, 1 за днес

  

Идентификатор на обявата: 60459843d4a28b68

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар