Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

1.00 ЛВ

Пречиствателни съоръжения – аеробна технология BioCleaner®

  • Телефон: 0886772566
  • Област: Бургас
  • Точен адрес: Доставят се в цяла България
  • Публикувана: октомври 6, 2017 20:31
  • Валидност: 57 дни, 10 часа
1
45envi_pur_bio cleaner1

Описание

Фирма Ейч Джи Енд Сонс предлага на българския пазар пречиствателни станции за отпадъчни води на чешката фирма Envi pur  . Това са модерни пречиствателни системи с аеробно биологично пречистване в един съд. Технологията е  нов тип билологично пречистване, при което не се образува активна тиня и не се налага често изпомпване и почистване. Тази технология е дело на чешки учени и е патентована от фирма Envi pur  вече на три континента. Пречиствателните станции Envi pur   с технология  BioCleaner® са тествани и сертифицирани от специализирани Европейски лаборатории и притежават всички необходими сертификати, доказващи отличните качества на пречистената вода.

Пречиствателните станции с технология BioCleaner® са много подходящи при строителство на сгради в райони без централна канализация. Те нямат нужда от специално проектиране, защото са готов продукт и монтажът им е лесен и безпроблемен. Иновативната технология  на пречистване  прави тези пречиствателни станции много практични поради липсата на разходи за поддръжка и необходимост от непрекъснато добавяне на консумативи. Именно затова те са много подходящи за хотели и сгради, в които живеят повече собственици на жилища.

Разнообразието на модели  дава огромни възможности за избор в зависимост от броя на жилищата и капацитета на самата сграда.  Тяхната икономичност и модерен начин на управление с високотехнологично табло, което се поставя в сградата или извън нея, ги прави отлично решение на проблема с липса на канализация в много райони .

За повече информация, снимков и видеоматериали, може да посетите сайта на фирмата представител за България:  http://hg-sons.com/

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 0 - 0 гласа
Идентификатор на обявата: 4205960ce0c138cd

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар