Здравей, посетителю! [ Регистрация | Вход

60.00 ЛВ

Мебели Канор

  • Телефон: 029712084
  • Област: София - град
  • Точен адрес: Цариградско шосе 16 (срещу "Плиска"),
  • Публикувана: декември 4, 2017 14:35
  • Валидност: 118 дни, 23 часа
logo3
thumb_718b1d37large_0af9235csmall_c7c7b3a6

Описание

Ламиниран и многослоен паркет, интериорни врати. Висококачествени мебели на достъпни цени, разнообразие на естествени и ламинирани паркети, богат избор на интериорни врати, блиндирани врати и входни врати.

„Канор“ е запазена марка, която създадохме, за да реализираме идеите си за работа с интериор и обзавеждане, работа с хората и вникване в нуждите и желанията им. Реализацията на тези идеи е работата, която искаме да ни храни и доставя удоволствие! Не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни.

„Канор” е запазена марка, с която ние искаме да дадем уверението и гаранциите ни за това, че правим възможна грижата за клиента – не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни. Затова се стремим да съчетаем „доброто качество” с „изгодната цена”, иначе две противоречащи си понятия, като се стремим да направим компромиса за клиента минимален…, защото всеки има право на нещо добро, а ние искаме да сме част от това добро.

Това е „Канор” – държим на името си, държим на хората, с които работим, доволни сме от това, което правим…

Започнахме през 1998 г. с ламиниран и естествен паркет. През годините се учехме от опита на партньорите ни, обучавахме нашите майстори при производителите в Германия, посещавахме семинарите им. Така научихме за благородството на естественото дърво използвано за изработка на паркет и мебели и как да работим с него.

Днес вече обзавеждаме цялото жилище – спалня, хол, детски стаи, трапезария и кухня, офис и работния кабинет. Всичко е в съчетание с благородството на дървото, представено със стил, даряващо уют и спокойствие.

Основните ни продукти и услуги са внос, окомплектоване и производство, проектиране, монтаж и доставка

За повече информация: http://kanor.bg/

За да гласувате впишете се в системата
Оценки: 0 - 0 гласа

Няма етикети

63 прегледа общо, 1 за днес

  

Идентификатор на обявата: 59659843fcf424aa

Съобщи за нередност

Processing your request, Please wait....

Остави коментар